Glupe i skandalozne izjave Vojina Mijatovića: Druže predsjedniče, dok sam živ slavit ću tebe i tvoj ‘režim’

Glupe i skandalozne izjave Vojina Mijatovića: Druže predsjedniče, dok sam živ slavit ću tebe i tvoj ‘režim’

Link na izvornu vijest

Federalni ministar razvoja poduzetništva i obrta Vojin Mijatović oglasio se na društvenoj mreži Facebook povodom 44. godišnjice smrti Josipa Broza Tita.

“Druže predsjedniče, vječna ti slava. Iz pepela si digao zemlju i napravio je velikom. Cijeli svijet nam se klanjao i poštovao nas. Bili smo ujedinjeni, bili smo složni, bili smo jedan narod. Otišao si kao svjetski lider, taj dan stala je Jugoslavija, ali stao je i cijeli svijet, da ti se pokloni i isprati velikana. Druže predsjedniče, kažu danas ‘lideri’ da su živjeli u tvom ‘režimu’, kažu drugi da nisu imali pravo na vjeroispovijest, kažu da su ustaše i četnici bili oslobodioci, kažu oni koje si ti napravio, koji ne bi postojali da nije bilo tvog ‘režima’”, poručio je Mijatović.

Mijatović je kazao da dok je živ, slavit će njega i njegov “režim”. a reviziju historije, kako je rekao, ostavlja gubitnicima koji ne mogu okrečiti ono što je Tito sagradio.

“Druže predsedniče: ‘Dok god budete čuli na Ljubinom Grobu pucnje naših pušaka, Nijemci neće proći. A kad toga ne bude, znajte da na njemu više nema živih proletera.’”, podsjetio je Mijatović na izjavu Tita.

Podsjećamo, na današnji dan, prije 44 godine, preminuo je Josip Broz Tito, doživotni predsjednik Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije.

Po našem mišljenju Tito je bio zločinac zbog čije su nakaradne komunističke ideologije, koju na žalost slavi i Voja, stradalo na stotine tisuća nevinih ljudi.

The post Glupe i skandalozne izjave Vojina Mijatovića: Druže predsjedniče, dok sam živ slavit ću tebe i tvoj ‘režim’ first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?