<div>Bartulica: " title="
Bartulica: "Otvorit ću muzej posvećen žrtvama komunističkog terora"
" decoding="async" />

Bartulica: “Otvorit ću muzej posvećen žrtvama komunističkog terora”

Link na izvornu vijest

“Pozdravljam postignuti dogovor. Sad imamo zadovoljenu formu kako će izgledati većina. Pupovac više neće krojiti politiku u Hrvatskoj. Tražit ću nekoliko stavki da uđu u koalicijski sporazum. Prvo, ideološka kolonizacija Hrvatske će prestati. To znači da svaki sadržaj koji upućuje na rodnu ideologiju i pokušaji da se indoktrinira djecu u školstvu će nestati. Zadnje što nam treba je da se djecu zbunjuje u školstvu”, počeo je.Bartulica je na medijskoj presici otkrio što će im biti u fokusu.

“Ideološka kolonizacija u Hrvatskoj prestaje!”, objavio je, a za početak je objavio kako neće tolerirati rodnu ideologiju u školsko-obrazovnom sustavu, a nakon toga osvrnuo se na problem ilegalnih migranata i stranih radnika.

“Ja sam izričito protiv ukidanja jednoglasnog odlučivanja u Europskom vijeću. U Hrvatsku je prošle godine ilegalno ušlo gotovo 70.000 migranata… Lakše se dolazi do radne dozvole za radnika iz Azije nego što naši ljudi iz Južne Amerike dobiju domovnice i ostale dokumente i to je neprihvatljivo i to će se promijeniti i ubrzati. Nije normalno da Nepalci prije dobiju radnu dozvolu nego Hrvati državljanstvo!”, nastavio je.

‘Hrvatska, nažalost, nije provela lustraciju‘

Rekao je da će tražiti otvaranje novih konzularnih ureda, pogotovo u Južnoj Americi. “Nova Vlada će raščistiti sve nejasnoće iz pandemije, uključujući pitanje uzaludno potrošenog novca kao i sve štetne posljedice proizašle iz nametnutih mjera! Hrvatska mora izvući pouke iz te velike globalne nevolje”, objasnio je Bartulica.

“U okviru kulturne politike, Hrvatska će dobiti novi muzej posvećen žrtvama komunističkog terora u Zagrebu, s obzirom na to da nije provedena lustracija to je minimum koji se mora napraviti. Demokršćanski HDZ ne bi se smio protiviti ovim zahtjevima”, objavio je te je dodao da traži jasno definirane stavke u tom budućem programu.

Osvrnuo se i na Hrvoja Šimičevića, novinara Novosti, koji je dobio nagradu HND-a za istraživačko novinarstvo. “Čestitam mu na nagradi, očito je dobar novinar i sigurno će uspjeti u tržišnoj utakmici, ne trebaju mu doznake iz Vlade. Porezni obveznici nisu to dužni financirati”, rekao je Bartulica i dodao da on nije medijski cenzor.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?