Sport Bild: Bayern zainteresiran za Džeku

Džeki na ljeto sljedeće godine istječe ugovor s milanskim Interom u koji je stigao 2021. godine iz Rome i vrlo je izgledno da će napustiti San Siro budući mu ‘Nerazzurri‘ navodno nemaju namjeru ponuditi produljenje, a iako mu je 36 godina pokazuje da itekako još puno toga može dati na travnjaku.

Njemački Sport Bild navodi kako je interes za dovođenjem Džeke pokazao minhenski Bayern koji je u potrazi za napadačima. Džeko nije prvo na listi željenih pojačanja u Bayernu, prije njega su tu Dušan Vlahović, Lautaro Martinez i Harry Kane, ali u klubu su svjesni njihove skupe cijene i da ih možda neće uspjeti dovesti. A Džeko će biti slobodan igrač, dakle moći će ga u Bayernu dovesti bez odštete, prenosi pogled.ba.

Nije isključeno da Bayern dovede Džeku čak i ako ne uspije dovesti nekog od spomenutih napadača kao B opciju.

Džeko ima bogato iskustvo igranja u Bundesligi budući je između 2007. i 2011. godine branio boje Wolfsburga, a sezone 2009/10 proglašen je najboljim bundesligaškim igračem.

Podsjetimo, treneri iz BiH su mu kao mladiću rekli da je dobar za branje šljiva zbog svoje visine, ali ne i za nogomet. Pozdrav stručnjacima!

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?