Perišić kažnjen jer se nije pojavio na sudu u Milanu

Veznjak Tottenhama i hrvatske reprezentacije Ivan Perišić dobio je kaznu talijanskog suda jer se nije pojavio na svjedočenju u srijedu, 33-godišnjak propustio je saslušanje jer je igrao utakmicu protiv Eintracht Frankfurta u skupini Lige prvaka.

Perišić na koncu nije ni ulazio u igru, utakmicu je proveo na klupi kao neiskorištena zamjena, a poslije nje dočekala ga je kazna od 435 funti, odnosno oko 3800 kuna zbog nedolaska na sud, objavila je Gazzetta dello Sport.

Gazzeta: Dobio kaznu oko 3800 kuna

Isti mediji prenosi kako je sud u Milanu odlučio samo financijski kazniti Perišića za nepojavljivanje u sudnici u slučaju klevete njegovog bivšeg suigrača iz Intera Maura Icardija. Veznjak Tottenhama „dio je suđenja“ i trebao se pojaviti u srijedu, međutim spriječen je zbog utakmice Spursa i Eintrachta, piše Gol.hr.

Sudac mu je možda progledao kroz prste ovaj put i opalio za Ivana simboličnu kaznu, međutim ne pojavi li se Perišić sljedeći put, neće biti tako ugodan. Naime, naručio je da ga u slučaju ne pojavljivanja na sljedećem saslušanju “na svjedočenje doprati policija“.

Usput, na saslušanje u srijedu nije došao ni Mauro Icardi, koji je preko ljeta preselio iz Pariza u Istanbul, no sudu još nije dostavio svoju novu adresu.

/HMS/

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?