Lauc se pita, jesu li svi ti “stručnjaci” stvarno skrenuli s pameti: Direktorica CDC-a (SAD) nakon pete doze dobila koronu, a s tim žele cijepiti djecu!

Ovakvu antireklamu je nemoguće izmisliti.

Dakle jedva mjesec dana nakon što je uzela peti booster mRNA terapije protiv covida, direktorica američkog Centra za kontrolu bolesti je pozitivna na covid.

I upravo u tom trenutku CDC donosi odluku da preporuči da se to isto cjepivo uvede u obavezna dječja cjepiva. Kakvo je to cjepivo koje nakon 4 tjedna više ne štiti od zaraze, a zdrava djeca i onako teški oblik bolesti ne razvijaju nikada. A i to bi cjepivo prema najavama umjesto i već sada bezočno preskupih 30 dolara, trebalo koštati oko 130 dolara…

Jesu li svi ti “stručnjaci” stvarno skrenuli s pameti, ili je Pfizer “mudro” usmjerio nekoliko milijardi dolara profita u osiguravanje daljnjih profita u godinama koje slijede… Zar doista misle da je moguće baš svakoga kupiti i da neće na kraju odgovarati”, piše prof. dr. Gordan Lauc na Facebooku.

Podsjetimo, preporuka odbora dopušta distribuciju Programa cjepiva za djecu prema trenutačnim smjernicama CDC-a (Centers for Disease Control and Prevention) za cjepivo protiv COVID-a. Prema tim preporukama sva se djeca starija od 6 mjeseci moraju cijepiti, a ona od 5 godina i starija primati docjepljenja.

Tijekom savjetodavnog sastanka, zdravstveni dužnosnici naglasili su da ne glasaju o dodavanju cjepiva protiv COVID-19 u godišnji raspored cijepljenja CDC-a. Rekli su da je ovo korak u smjeru da cijepljenje uđe u godišnji raspored cijepljenja djece, ali nisu iznijeli dodatne korake ili vremenski okvir za takav korak, piše narod.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?