Vukanović zaprijetio: Članovi SIP-a neće mirno hodati, leđa su mi spremna za pendrek

Nebojša Vukanović, predsjednik liste za Pravdu i red, danas je ispred sjedišta Središnjeg izbornog povjerenstva Bosne i Hercegovine poručio kako na “ljutu ranu mora ići ljuta trava” i da “sramna odluka” SIP-a da Milorada Dodika proglasi za predsjednika Republike Srpska “zahtjeva radikalne poteze”.

Vukanović je kazao kako ne vjeruje “zarobljenim” institucijama jer ima “10 godina iskustva borbe sa mafijaškim pravosuđem”, ali da ga to neće spriječiti da nastavi s borbom, prenosi N1.

“Moja leđa su spremna i za pendrek, vidim da su počeli uhićivati zastupnike i dat ću im povod da budem sljedeći jer s mafijom ne može drugačije. Imamo i te strance koji ih podržavaju. Zanimljiva je šutnja stranih ambasada koje poručuju da je potrebno što prije formirati vlast iako je korumpirana”, ocijenio je nositelj liste za Pravdu i red.

Dodao je kako međunarodna zajednica hoće da nas “pretvori u koloniju” jer njoj “odgovara anarhija” kako bi iz BiH otišle stotine liječnika i inžinjera.

“U Crnoj Gori su prosvjedovali godinu dana dok nisu obuzdali Mila (Đukanović). Ne možete drugačije protiv ove korumpirane đubradi. Sinoć je Suad Arnautović izvršio ubojstvo SIP-a, trebao je reći da ih je Dodik malo podmazao i da su dobili zeleno svjetlo od međunarodne zajednice”, zaključio je Vukanović.

Na kraju svoga emotivnog obraćanja poručio je kako članovi SIP-a, prije svega predsjednik Arnautović i Jovan Kalaba, koji je iz RS, neće imati mira od njega.

“Mi nismo ni za kakvu vrst nasilja, ali Kalaba neće mirno hodati Banjalukom jer ću mu reći: ‘Pričaj!’ Dobit će šećer. Ako misle da će uživati od prljavih para koje su dobili od uzurpatora i mafije – neće. Ne može se drugačije pričati s njima”, zaključio je Nebojša Vukanović, piše N1.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?