U Frami Drinovci upriličen obred primanja i obećanja

U nedjelju 6. studenoga 2022., održan je obred primanja i obećanja Frame Drinovci pod geslom „Korak mi čvrsto prionu za Tvoje staze” (Ps 17,5).

Ovaj svečani događaj započelo je Svetom Misom u 18 sati, koju je predvodio područni duhovni asistent fra Jozo Hrkać. Nakon poticajne propovijedi fra Joze upućene framašima, održan je sam obred primanja i obećanja.

Time smo postali bogatiji za 22 člana, koji su primljeni u Framu. Svoja prva obećanja dalo je 27 framaša, a preko njih 30 je obnovilo svoja obećanja tj. produžilo na godinu dana.

Nakon svečanog misnog slavlja i zajedničke fotografije, druženje smo nastavili zakuskom u školskoj dvorani, gdje nam se pridružilo oko 300 framaša iz Frame Hercegovine. Cijela večer bila je ispunjena veseljem, pjesmom i plesom, a nadamo se da su svi otišli svojim domovima ispunjenih srca, prenosi portal Grude-online.info.

Mi se želimo zahvaliti ponajprije dragom Bogu na ovom zajedništvu, koje iz godine u godinu jača i raste. Zatim, hvala našem duhovnom asistentu fra Josipu na svom trudu, koji iz godine u godinu ulaže u naše bratstvo. Hvala fra Jozi Hrkaću koji je predvodio ovo misno slavlje, Frami Humac čiji je zbor uljepšao te Martini, koja je fotografirala.

Naravno, hvala svim framama koje su došle u ovom velikom broju i s kojima smo podijelili našu radost. Na kraju, hvala našim framašima i njihovim roditeljima na strpljenju, podršci i brizi. Posebno hvala vijeću te animatorskoj i likovnoj sekciji, koje su zadnjih mjesec dana ulagale ogroman trud kako bi ovaj, najvažniji događaj za svakog framaša, prošao u najboljem redu, poručili su iz Frame Drinovci.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?