Kratko predsjedala sjednicom Skupštine RS i postala zvijezda društvenih mreža – video

Nataša Radulović, zastupnica SNDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske danas je kao najstarija zastupnica u ovom zakonodavnom tijelu bila i predsjedateljica na konstituirajućoj sjednici na kojoj je za predsjednika izabran Nenad Stevandić, piše bljesak.info.

Dugogodišnja direktorica vrtića 

Radulović je danas zbog svog neprimjerenog rječnika postala internetska zvijezda, a njene izjave upućene oporbenom zastupniku Nebojši Vukanoviću kojem je kazala da se „ođe ne obada“. Radulović je rođena 1951. godine u Pirotu i magistrica je pedagoških znanosti. Bila je direktorica vrtića u Banja Luci desetak godina, a osim zastupničke karijere, ima i onu stranačku.

Predsjednica Aktiva žena SNSD-a u Banja Luci  

Članica je Glavnog odbora SNDS-a, te Gradskog odbora SNDS-a Banja Luka. Radulović je i predsjednica aktiva žena SNDS-a u Banja Luci, a na službenoj stranačkoj stranici navodi se i da je majka dvoje djece. Međutim, ovo nije prvi put da je Nataša Radulović dospjela u medije zbog skandala. 

Slobodan Vasković / Nataša Radulović, zastupnica SNSD-a u zanosu

Za vrtić kupovala hektolitre akohola 

Naime, 2014. godine, portal capital.ba pisao je o tome kako je Radulović dok je bila direktorica Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Banja Luka na javnom pozivu za nabavku prehrambenih proizvoda i mješovite robe vrijednosti 4,1 milion KM, između ostalog, za potrebe vrtića naručila je 666 flaša alkoholnih pića.

U tenderskoj dokumentaciji javnog poziva koji je bio završen, direktorica Radulović tražila je da da joj ponuđači dostave ponudu za isporuku 234 flaše vina, 72 flaše štoka i 15 kartona piva.

U tenderskoj dokumentaciji, k uz brojne prehrambene artikle za pripremu hrane djeci predškolskog uzrasta, potrebno je da ponuđač isporuči i „90 litara crnog vina“, „72 flasa bijelog vina Krstač“ (0,75), „72 flaše bijelog vina Šardone“ (0,75), „72 litre štoka“ i „360 flaša piva (0,33)“. Nataša Radulović je tada kazala kako alkohol kupuju za slavu i poklone partnerima. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?