Za Messija favoriti Brazil, Francuska i Engleska

 Kapetan Argentine Lionel Messi rekao je da su Brazil, Francuska i Engleska “malo iznad ostalih” i da su favoriti za osvajanje Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru, piše hrt.hr.

– Svaki put kada govorimo o kandidatima za naslov govorimo o istim zemljama timovima. Kad bih morao nekoliko iznad ostalih, mislim da su to Brazil, Francuska i Engleska, rekao je Messi u intervjuu za Južnoameričku nogometnu konfederaciju, prenosi agencija AFP.

Napadač Paris Saint-Germaina kazao je i kako je Svjetsko prvenstvo vrlo zahtjevno natjecanje.

– Svjetsko prvenstvo je toliko teško i toliko komplicirano da se svašta može dogoditi, dodao je 35-godišnji nogometaš. Upitan o Argentini, koja također ima ambicije, Messi je još jednom pozvao na suzdržanost. Argentina je neporažena od 2019. godine, a prošle godine su osvojili Copa Américu.

– Puni smo nade, imamo jako dobru momčad koja je motivirana, ali moramo ići korak po korak. Znamo da skupine na Svjetskom prvenstvu nisu lake, rekao je sedmerostruki osvajač Zlatne lopte.

Na mundijalu će Argentina igrati u skupini C sa Saudijskom Arabijom, Poljskom i Meksikom. Prvu utakmicu Argentina igra protiv Saudijske Arabije 22. studenoga.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?