Goluža opet na klupi PPD Zagreba

Hrvatski rukometni prvak PPD Zagreb objavio je kako je za novoga trenera imenovao Slavka Golužu. Ugovor je potpisan do kraja ove sezone, piše hrt.hr.

Goluža je na klupi PPD Zagreba naslijedio Ivicu Obrvana, koji je dobio otkaz nakon domaćeg poraza od Dinama iz Bukurešta u Ligi prvaka.

Proslavljenom hrvatskom rukometašu i treneru biti će ovo treći mandat na klupi “zagrebaša”, a prvu utakmicu vodit će 24. studenoga na gostovanju kod mađarskog Veszprema.

– Kao netko tko je svoje ime i prezime napravio u Zagrebu želim se prije svega zahvaliti ljudima u klubu na povjerenju. Posljednjih nekoliko dana proveo sam u intenzivnim razgovorima s Josipom Valčićem i Damirom Bičanićem od kojih sam dobio puno informacija. Za početak se nadam pozitivnom efektu. U ovih mjesec dana koliko je ostalo do kraja prvog dijela sezone pokušat ćemo uvesti neke sitne promjene, pa ćemo vidjeti koliko će to štimati. Situacija nije laka, ali time je i motiv veći a ja imam strašan motiv, kazao je Goluža te se potom osvrnuo na sastav koji ima na raspolaganju:

– Ekipa je sastavljena od nekih iskusnih igrača koji su prošli puno toga u rukometu, ali i nekih mlađih pred kojima je tek početak karijere. Moj zadatak je da napravimo jednu sinergiju i pravu atmosferu. Želim da naš najbolji igrač bude naša ekipa. Vremena nema puno, moja prva utakmica biti će već sljedeći četvrtak u Veszpremu. To je klub u kojemu sam poslije Zagreba i Metkovića proveo najljepše trenutke svoje karijere. Osim što imaju sjajnu ekipu, oni imaju ponajbolje navijače u Europi. Nevjerojatna je ta energija koju Veszpremovi navijači šalju svojim igračima i veliki je izazov igrati u takvoj atmosferi. Veselim se toj utakmici, ali moram istaknuti kako me u ovom trenutku jedino interesira naša momčad. Želim da damo sve od sebe, a za ishod ćemo vidjeti na kraju što će biti. U svakom slučaju niti ja, niti moja ekipa se nećemo unaprijed predati. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?