Ljubo Pravdić: Sjeverna obilaznica u Grudama imat će dva mosta

U prostorijama Putova Grude prije nekoliko dana potpisan je ugovor za projekt Sjeverne obilaznice, jedan od najiščekivanijih i najvećih projekata u novije vrijeme, piše grude.com.

Direktor JP Ceste FBiH Ljubo Pravdić objasnio je što će se raditi na toj obilaznici dužine 2,6 kilometara, a koja će se spajati na postojeće i nove ceste i praktički izmijestiti gužvu iz središta općine.

– Na Sjevernoj obilaznici radit ćemo i dva mosta dužine 69 i 72 metra, 1 pasarelu i 1 potutnjak za prolazak pješaka. Predviđena su tri kružna toka za spajanje na sve ceste, ali to će ići u drugoj fazi da ne remetimo postojeći promet – kazao je Pravdić koji očekuje da neće biti problema ni s dobivanjem sredstava za drugu, završnu fazu projekta, nakon što krenu radovi na aktualnoj.

Također, podsjetio je i što JP Ceste FBiH rade na Južnoj obilaznici, istaknuo otvaranje rotora, te najavio paralelan rad i na tome dijelu Grude. – Ovo pokazuje da smo nazočni u Grudama i vjerujem da ćemo sve projekte uspješno okončati – kazao je Pravdić.

A sada sve su oči uprte u Sjevernu obilaznicu, višemilijunski, desetljetni projekt općine Grude, jedan od najznačajnijih ikad!

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?