Messi trenirao sam, ali Argentinci nisu zabrinuti

Argentinac Lionel Messi nije trenirao s ostatkom selekcije u petak, već je radio u zatvorenom četiri dana prije prve utakmice Albiceleste na Svjetskom prvenstvu 2022. u utorak protiv Saudijske Arabije.

Prema pisanju argentinskog tiska, međutim, nema razloga za brigu za zdravlje napadača Paris Saint-Germaina, piše hrt.hr.

Za svoj prvi javni nastup otkako je kročila u Katar u noći sa srijede na četvrtak, argentinska selekcija trenirala je u sparnoj Dohi u četvrtak rano navečer, bez nekoliko zvijezda.Četrnaest igrača, kao i tri vratara, obukli su kopačke kako bi dovršili trening, uključujući igrače koji su nedavno patili od ozljeda ili bolova, poput Lautara MartinezaPaula DybalePapu Gomeza Marcosa Acune.

S druge strane, kao Leo MessiAngel Di MariaRodrigo De Paul, Leandro Paredes i Nicolas Otamendi nisu izašli na travnjak.

Dvojica igrača za koje je argentinski savez dan ranije najavio da su se povukli, Nicolas Gonzalez (ozlijeđen na treningu u četvrtak) i Joaquin Correa (nepoznata ozljeda), nisu sudjelovali na trening.

Njihove zamjene Angelo Correa i Thiago Almada još nisu stigli u Dohu.

Trening na katarskom sveučilištu, argentinskom baznom kampu tijekom turnira, odvijao se pred gotovo 400 novinara iz cijelog svijeta. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?