Danski izbornik nezadovoljan, tuniski hvali navijače

– Odigrali smo ispod naše razine i zato sam žalostan nakon ovakvog starta, rekao je Kasper Hjulmand, izbornik danskih nogometaša koji su odigrali 0-0 protiv Tunisa u dvoboju 1. kola skupine D Svjetskog prvenstva, piše hrt.hr.

– Vrlo malo toga su tijekom utakmice pokazali Danska i Tunis, s tim da je veće razočaranje igra Danske koja je bila favorit uoči ovog susreta te se očekivala njena pobjeda na startu. Loše smo otvorili utakmicu i kasnije nam je bilo teško podići razinu naše igre. Bili smo dosta nervozni, a i vrlo često prespori u reakcijama. Naravno da smo očekivali pobjedu, a sada s jednim osvojenim bodom naša se situacija komplicira u skupini. No, ništa još nije gotovo, dvije su utakmice ispred nas. Nakon svega mogu reći da se u ni jednom trenutku utakmice protiv Tunisa nismo osjećali ugodno na terenu.

Na drugoj, tuniskoj strani, bilo je izraženo mnogo veće zadovoljstvo osvojenim bodom u prvoj utakmici.

– Faktor navijača je bio možda i ključan u ovom susretu. Podizali su nas cijelo vrijeme, kada bi pali navijači bi nas razbudili. Pomogli su nam maksimalno. Zadovoljan sam kako smo odigrali, pogotovo smo u fizičkom smislu odradili odličan posao, komentirao je utakmicu izbornik Tunisa Jalel Kadri.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?