Kovačić: Nedostajalo nam je odlučnosti; Gvardiol: Krenuli smo malo u grču

Nakon Luke Modrića i Nikole Vlašića, izjave su HRT nakon remija protiv Maroka dali hrvatski reprezentativci Joško Gvardiol i Mateo Kovačić, piše hrt.hr.

– Prva je utakmica na velikom prvenstvu. Krenuli smo malo u grču, pri kraju prvog dijela smo uzeli stvari u svoje ruke, no nismo uspjeli postići. Oni su čvrsta ekipa, bilo je teško, imali smo još koju šansu, no moramo se zadovoljiti bodom, rekao je Gvardiol pa nastavio:

– Sigurno da je trebalo više jer nismo zabili. Teško je komentirati. Moramo svi sjesti skupa i analizirati i pripremiti se za sljedeću utakmicu. Iduća utakmica je Kanada, moramo se dobro pripremiti i ući s glavom za ta tri boda da si olakšamo za zadnju utakmicu.

Mateo Kovačić bio je u srcu vezne linije s Modrićem i Marcelom Brozovićem.

– Prva utakmica, bilo je teško. Rezultat je pošten, nije bilo nekih šansi, moramo se poboljšati, no idemo korak po korak, rekao je Kovačić.

Smatra da nam je falilo malo hrabrosti prema naprijed.

– Nedostajalo nam je odlučnosti prema naprijed. Prva je utakmica, težili smo kontroli, bez previše odlazaka prema naprijed. Analizirat ćemo ovu utakmicu i biti bolji u drugoj, zaključio je hrvatski veznjak.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?