Modrić: Nije nam jedini cilj proći skupinu, ciljevi su nam puno veći

Uz izbornika Zlatka Dalića, s novinarima je na konferenciji razgovarao i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić koji je proglašen za najboljeg igrača utakmice prvoga kola Svjetskog prvenstva protiv Maroka (0:0), piše hrt.hr.

– Bilo je dosta teško, pogotovo u prvih pola sata, dok se nismo prilagodili. Potom smo bili bolja momčad od Maroka, ali nažalost nismo uspjeli postići pogodak. Kako bude turnir odmicao, bit ćemo bolji i nadam se da ćemo ostvariti prvi cilj, a to je prolazak skupine. Nismo došli ovamo samo igrati. Ambicije su nam nakon Rusije velike, no moramo ići korak po korak. Najvažnije je domoći se drugog kruga, a potom smo svakome opasan suparnik. Ne želim da me se krivo shvati, nije nam jedini cilj proći skupinu – to je prvi cilj. Ciljevi su nam puno veći, istaknuo je kapetan Vatrenih. 

Osvrnuo se još jednom na remi s Marokom na otvaranju SP-a: – Kako smo i najavljivali, Marokanci su čvrsti su i neugodni, nismo im smjeli ostaviti puno prostora i nismo im dopustili da se razmašu i stvore nam šanse. Nedostajao nam je jedino pogodak, bilo bi sve puno lakše da smo uspjeli.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?