Potencijali Hercegovine na jednom mjestu

Dugoočekivana web platforma namijenjena digitalnim nomadima koji Hercegovinu odaberu kao lokaciju svog boravka i rada, ugledala je svjetlo dana!, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Digitalnomadsherzegovina.com platforma razvijena je kroz projekt RECOOPER, sufinanciran sredstvima Europske unije i vlade SR Njemačke i predstavljat će središnje mjesto sa svim informacijama o regiji na jugu Bosne i Hercegovine, dostupno svima koji su na listu zemalja koje žele posjetiti stavili i ovo područje.

Od logističkih informacija, korisnih linkova pa sve do prirodnih ljepota i društvenih sadržaja, ova platforma pruža jedinstven pregled svega što putnici mogu pronaći ili očekivati u Hercegovini. Ona olakšava jedan od najvećih izazova s kojima se digitalni nomadi susreću na novim lokacijama – nudi im preporuke, sugestije i savjete stvarajući idealan temelj za samostalno istraživanje regije.

Web platformu prati i promotivni video kojim su predstavljene ključne karakteristike regije kao destinacije za digitalne nomade. Prirodne ljepote, kulturne znamenitosti, avanturizam, gastronomija, društveni život, zajednica i mjesta za rad samo su neki od razloga zbog kojih je Hercegovina odlična destinacija za posjetiti, a zašto ne i zadržati se.

Za potpuni učinak i privlačenje digitalnih nomada potreban je zajednički rad svih aktera. Zato, pričajte, dijelite, predstavljajte RECOOPER–vrijeme ove regije tek dolazi, jer ona bez sumnje ima puno toga za ponuditi.

Work’n’Sunshine – slogan je kojim Hercegovina opisana, a u čiju istinitost se svakodnevno mogu uvjeriti kako digitalni nomadi, tako i drugi koji provode svoje vrijeme u Hercegovini.

Projekt RECOOPER zajednički implementiraju Gospodarska komora Federacije Bosne i Hercegovine i INTERA Tehnološki Park. RECOOPER je dio šireg projekta EU4BusinessRecovery, kroz koji Europska unija pruža podršku Bosni i Hercegovini u ublažavanju ekonomskih posljedica izazvanih pandemijom COVID-19.

Projekat EU4BusinessRecovery je vrijedan 13,7 milijuna eura, a zajednički ga financiraju Europska unija (13 milijuna eura) i Savezna Republika Njemačka (700 tisuća eura). Provode ga GIZ, ILO i UNDP.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?