Službeno: Sporazumni razlaz Ronalda i Uniteda

Manchester United i portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo sporazumno su se razišli, objavio je slavni engleski klub, javlja hrt.hr.

– Klub želi zahvaliti Ronaldu na njegovom doprinosu tijekom njegova dva boravka na Old Traffordu. Postigao je 145 golova u 346 utakmica. Želimo njemu i njegovoj obitelji sve najbolje u budućnosti, stoji u priopćenju Manchester Uniteda.

– Svi u Manchester Unitedu ostaju usredotočeni na rad s trenerom Erikom ten Hagom kako bismo postigli najbolje moguće rezultate na terenu, dodaje se u priopćenju.

Ronaldo, 37-godišnji dobitnik pet Zlatnih lopti, bio je član Manchester Uniteda od 2003. do 2009. te ponovno od 27. kolovoza 2021.

Eksplozivan intervju za TalkTV ovog mjeseca — u kojem je Ronaldo također rekao da ne poštuje menadžera Erika ten Haga i da se osjeća izdanim od kluba, bila je kap koja je prelila čašu strpljenja u Unitedu.

Cristiano Ronaldo trenutno se nalazi na Svjetskom prvenstvu u Kataru, gdje ga u četvrtak protiv Gane čeka prva utakmica s portugalskom reprezentacijom.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?