Ured Željke Cijanović: Napominjemo da 25. studeni nije Dan državnosti, BiH nema zakon o praznicima

U Uredu predsjedavajuće Predsjedništva BiH Željke Cvijanović je rečeno da se raduju nastavku suradnje sa SAD i vjeruju da ona može biti bolja i intenzivnija.

Na pitanje Srne da prokomentira pismo američkog predsjednika Josepha Bidena članovima Predsjedništva BiH Željki Cvijanović, Denisu Bećiroviću i Željku Komšiću u kojem je uputio “najbolje želje povodom obilježavanja Dana državnosti – 25. studenog, iz Ureda predsjedavajuće Predsjedništva BiH su naglasili da su dužni napomenuti da BiH nema zakon o praznicima, te da 25. studeni, koji se u Federaciji BiH obilježava kao tzv. “Dan državnosti BiH”, nije praznik u cijeloj BiH.

“U prethodnom razdoblju pokušali smo to iskomunicirati prema stranim zemljama, a budući da nije uspjelo, dodatno nas obvezuje da nastavimo o tome obavještavati naše partnere izvan BiH”, rekli su u Uredu predsjedavajuće i srpske članicea Predsjedništva BiH.

Oni su izrazili uvjerenje da će u budućnosti dodatno unaprijediti odnose, kao i razinu razumijevanja sa SAD, u interesu BiH i SAD, i uz doprinos svih razina vlasti u BiH.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?