Hazard nije zabrinut zbog igre svoje reprezentacije

– Maroko je opasan, mogao je i pobijediti Hrvatsku, rekao je belgijski nogometaš Eden Hazard uoči nedjeljne utakmice drugog kola skupine F na Svjetskom prvenstvu kojem je domaćin Katar, piše hrt.hr.

Na startu turnira Belgija je, prilično sretno, pobijedila Kanadu 1-0, dok su Hrvatska i Maroko u toj skupini F remizirali u dvoboju bez golova. U nedjelju će, pak, Belgija u Dohi igrati protiv Maroka, a utakmica počinje u 14 sati.

– Nismo se znali nametnuti u tom prvom susretu. Nismo vodili igru kako inače znamo, ali nisam zbog toga zabrinut. Bila je to prva utakmica na prvenstvu i ona je uvijek teška. Mi smo dovoljno kvalitetni i iskusni da se znamo dobro postaviti na terenu i u idućim utakmicama odigrati bolje. Maroko? Imaju igrače koji mogu napraviti razliku, dobra su momčad. Sve smo to još jednom vidjeli u meču protiv Hrvatske, mogao je Maroko uzeti i tri boda u tom dvoboju, rekao je Eden Hazard koji je odigrao sat vremena protiv Kanađana. Inače, Hazard je imao brojne probleme s ozljedama u posljednje vrijeme, a i u tih sat vremena na travnjaku protiv Kanade je dobio nekoliko udaraca.

– Često sam na meti suparničkih igrača, dobio sam dosta udaraca i protiv Kanađana, ali naviknut sam na to. Jedino je važno da se osjećam odlično na terenu. Ozljede su iza mene. Potpuno sam spreman, opet uživam u svemu, igram bez ikakvih problema i samo je to važno, zaključio je igrač madridskog Reala.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?