Kanadski izbornik ponosan na svoje igrače

U prvih tridesetak minuta smo igrali kao i najbolje svjetske momčadi, rekao je izbornik kanadskih nogometaša John Herdman nakon poraza od Hrvatske 1-4 u drugom kolu skupine F svjetskog prvenstva, piše hrt.hr.

Unatoč tome što je Kanada povela golom Alphonsa Daviesa u drugoj minuti, na kraju je upisala visoki poraz od aktualnih svjetskih doprvaka. Kanada je time drugi puta poražena u skupini, nakon 0-1 protiv Belgije, čime je izgubila svaku šansu za osminu finala. No, ako ništa drugo, protiv Hrvatske je postigla svoj prvi pogodak u povijesti na svjetskim prvenstvima.

– Nije bilo lako Hrvatskoj protiv nas u prvih tridesetak minuta. Tada smo odigrali na razini najboljih svjetskih reprezentacija. Nažalost, drugi primljeni pogodak je prelomio utakmicu. Tada smo morali sve staviti na napad, a znano je kako je Hrvatska ponajbolja na svijetu u tranziciji. Kažnjavali su nas, protiv takvih kvalitetnih nogometaša ne smiješ raditi greške, a mi smo ih radili, rekao je kanadski izbornik Herdman, ali je ipak izrazio zadovoljstvo svojim igračima:

– Unatoč porazu ja sam ponosan na svoje igrače. Odigrali smo još jednu dobru utakmicu, a ispred nas je još jedna. Želimo se pokazati u najboljem svjetlu i protiv Maroka. Pišemo djeliće nogometne povijesti naše zemlje. Lijepo je to, ponosni smo na to.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?