Goluža: Bit će teže nego prošlog tjedna

Trener PPD Zagreba Slavko Goluža očekuje da će utakmica osmog kola Lige prvaka protiv Veszprema, koja je na rasporedu u srijedu, biti teža nego ona prošlog tjedna kada su njegovi igrači pružili solidan otpor Mađarima na njihovom terenu.

– Utakmica će sigurno biti teža nego ona prošlog tjedna, ali moram biti iskren i reći da ne razmišljam previše o protivniku. Fokusiran sam na nas, na napredak i to je ono čemu težimo. Znamo kako moramo izgledati u srijedu želimo li doći do dobrog rezultata protiv Veszprema. Postoji dosta stvari na kojima još uvijek moramo raditi, međutim, vjerujem da je ono kako smo izgledali u Mađarskoj i u Bjelovaru pravi put i to me veseli, rekao je Goluža u najavi utakmice.

Iza PPD-a je pobjeda protiv Bjelovara u Paket 24 Premijer ligi ovog vikenda i sjajno izdanje protiv Veszprema prošli tjedan. U srijedu će Lavovi pred domaćim navijačima pokušati osvojiti bodove koji bi im povećali šanse za prolazak u daljnju fazu natjecanja.

I Zvonimir Srna se nada da će on i suigrači u srijedu opet biti dobri protiv Veszprema.

– Mislim da smo u Veszpremu odigrali pravu utakmicu. Nisu nas iznenadili ni sa čime, znali smo što mogu i na to smo se pripremili. Novi trener je naravno donio neke nove ideje i na nama je sada da se tome prilagodimo. Obrana je protiv Veszprema bila dobra, čvrsta i pokretna dok smo u Bjelovaru od samog početka do kraja inzistirali na brzini i tempu. Pred nama su još dva dana da se pripremimo i u srijedu ponovno budemo pravi protiv Veszprema, kazao je Srna.

Sljedeća utakmica u Ligi prvaka koja čeka PPD je gostovanje u Bukureštu protiv Dinama 8. prosinca. Nakon sedam kola PPD je sedmi u skupini A sa tri boda, dok je Veszprem prvi sa 13 bodova.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?