Korejci u suzama nakon poraza od Gane

– Jako emocionalna utakmica, vidjeli smo igrača koji plače nakon utakmice, rekao je Tomislav Stipić nakon što je Gana svladala Južnu Koreju s 3:2, piše hrt.hr.

Gana je povela 2:0, da bi u nastavku susreta Korejci u tri minute izjednačili na 2:2. U 68. minuti Gana ponovno prelazi u vodstvo 3:2 i na kraju osvaja prve bodove na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

– To je jedan primjer više da je 2:0 na poluvremenu opasan rezultat. Korejci se nisu predavali jer je Paulo Bento povukao odlučujuće poteze s izmjenama što je donijelo izjednačenje. Puno golova pada iz centaršuteva na ovom prvenstvu. Vraćamo se starom stilu i načinu. Kod Korejaca nije manjkalo volje, ali jest kvalitete u realizaciji. Nisam uvjeren da je Bento odabrao najboljih početnih 11 jer smo vidjeli da je izmjenama dignuo kvalitetu. 

Pohvalio je taktiku izbornika Gane. 

– Otto Addo je od 78. minute napravio pet zamjena. Počeo je igru sjeckanja, međutim Korejci su i dalje napadali kao osice. Bili su dosadni, pozitivno dosadni, ali agilni. Međutim, vidio se manjak kvalitete. Otto je napravio pravovremene korekcije i prenio poruku igračima koji su ušli da smire igru. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?