Tri velikana žele zvijezdu Ekvadora!

Nije nikakva novost da europski velikani često odrade šoping nakon što primijete igrače na velikoj pozornici – Svjetskom prvenstvu. Jedan od igrača kojem će ovogodišnje SP promijeniti život svakako je mladi branič iz Ekvadora, Piero Hincapie, pišu nogometne-vijesti.com.

Naime, ovaj 20-godišnjak je godinu i pol član njemačkog prvoligaša Bayer Leverkusena, ali već na zimu mogao bi promijeniti klub. Ekvadorac je u uvodne dvije utakmice rasturio, a posebno raspoložen bio je protiv Nizozemske.

Prema navodima uglednih svjetskih medija, Hincapie je na meti čak 3 velikana koja već sada ozbiljno razmišljaju o angažiranju mladog Ekvadorca.

Napoli, Tottenham i Arsenal su klubovi koji pomno prate zvijezdu Ekvadora i već sada planiraju o konkretnim ponudama tijekom zimskog prijelaznog roka. Luciano Spalletti želi zadržati prvo mjesto u Seriji A i napraviti strašan stoperski tandem Hincapie Min-jae Kim.

Što se tiče engleskih klubova, poznato je da Conte i Arteta vole raditi s mladim igračima pa su tako Tottenham i Arsenal favoriti za njegovo dovođenje.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?