Tko je smjestio Sebiji Izetbegović

Sudeći po izjavama direktorice KCUS-a Sebije Izetbegović čija je validnost diplome tema već duže vrijeme, ona je sve završila regularno, no problem je jer joj je netko krao papire iz dosjea dok se isti smucao po Medicinskom fakultetu.

Kaže kako je ”evidentirano” da su ranije dekanice izuzimale njezin dosje, ”da se ne zna zbog čega i šta su iz dosjea uzimale, ali i da me svaka od njih predlagala i birala na Naučno nastavnom vijeću fakulteta za šeficu katedre, ali i u akademska napredovanja”.

 ”Svaki put je moj izbor potvrđen na Naučno nastavnom vijeću fakulteta, a nakon što je komisija provjerila kandidata i podnijela službeni izvještaj. To ne bi bilo moguće da su one ili članovi komisije konstatirali da ne ispunjavam uvjete, ili da nešto od dokumantacije nedostaje. Mojem dosijeu imao je pristup i tajnik fakulteta koji je godinama o meni objavljivao uvrijedljive statuse na Facebooku, ali me nikad nije obavijestio da nešto nedostaje od dokumentacije, a imao je obvezu to uraditi, kazala je Izetbegović u izjavi za Oslobođenje.

Prema njenim riječima, Medicinski fakultet je imao obvezu čuvanja njene dokumentacije, a ne ona kao kandidat, prenosi Bljesak.info

 ”Medicinski fakultet je u više navrata kažnjen zbog neurednog vođenja dokumentacije naročito za postdiplomsku nastavu“.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?