Regragui: Oslanjamo se samo na sebe

Utakmica protiv Kanade za nas je finale svjetskog prvenstva, rekao je izbornik marokanskih nogometaša Walid Regragui uoči odluke u skupini F koja će se dogoditi u četvrtak, piše hrt.hr.

Od 16 sati Maroko igra protiv Kanade, kao i Hrvatska protiv Belgije, a uoči posljednjeg kola na ljestvici vode Hrvatska i Maroko sa po četiri boda. U igri je još i Belgija koja ima tri boda, dok je Kanada otpisana bez bodova.

– Nikako drugačije nego jedino sa maksimalnim fokusom moramo ući u utakmicu protiv Kanađana. Ne zanima nas to što oni mogu ispisati povijest, ne zanimaju nas njihove želje. Mi imamo svoj cilj, a to je plasman u drugi krug prvenstva. Ništa još nismo napravili, a o velikom uspjehu pričat ćemo tek onda kada završe dvoboji zadnjeg kola, a mi se budemo nalazili među momčadima koje idu dalje, najavio je izbornik Maroka Regragui.

Od 1986. godine Maroko traži proboj prema osmini finala svjetskog prvenstva čemu su sada vrlo blizu. U određenim kombinacijama Maroko može proći dalje i u slučaju poraza, ali u to Marokanci ne polažu velike nade.

– Ono što je oko nas nije nam u fokusu. Ne oslanjamo se na nikoga drugoga nego samo na sebe. Zanima nas pozitivan rezultat u našoj utakmici. Maksimalno smo motivirani, kao i u prve dvije utakmice te želimo još jednom na pravi način prezentirati afrički nogomet, kaže marokanski izbornik.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?