Joško Gvardiol: “Volim malo starije, da, da. Sav sam u tom điru”

Joško Gvardiol se prometnuo u veliku zvijezdu SP-a u Kataru.

Nije to čudo, niti slučajnost, nogometaš dalmatinskih korijena, čiji je otac iz Novigrada kraj Zadra, pokazivao je izniman talent koš kad je kao sedmogodišnjak zaigrao na igralištu na Trešnjevci, u društvu starijih, jer nije bilo djece njegovog uzrasta, piše slobodnadalmacija.hr.

No “htijenje, fokus, trening, disciplina, prehrana, ustrajnost…”, stavke koje su krasile zid njegove sobe još prije nekoliko godina, kad su ga posjetili reporteri Jutarnjeg, bili su ono što je oblikovalo stopera Vatrenih u igrački kalibar kakav je danas.

Koliko su pažnje privukle njegove bravure na travnjaku, toliko su i neke pikanterije iz privatnog života mladića, o kojemu se zapravo ne zna previše.

Njegova nedavna izjava da “voli starije djevojke” izazvala je puno pažnje i raznih komentara, a ranije su ga povezivali s folk pjevačicom sa zadarskog područja, Oliverom Matijević, koja se natjecala u RTL-ovom showu “Gospodin Savršeni”, no nije uspjela osvojiti srce Splićanina Tonija Šćulca.

Dapače, ostala je zapamćena prvenstveno po skandalima i svađama koje je izazivala u kući. 

Kad smo je kontaktirali na proljeće tragom priča da je u vezi upravo s mladim, 20-godišnjim Joškom Gvardiolom, Olivera je to decidirano demantirala:

“Nisam u vezi s Joškom Gvardiolom! To što je jedan portal objavio stvorilo mi je mnoge neugodnosti. Zato sam sada primorana sve oštro demantirati, a već sam se i konzultirala s odvjetnikom koji će poduzeti određene pravne korake. Ako sam Gvardiolu ponekad ‘lajkala‘ fotografije na Instagramu, to ne znači i da smo u vezi” – kazala nam je Olivera.

Pjevačica je i ranije ljubila nogometaša čiji je identitet vješto krila. Kako je jednom ustvrdila: “nije slaba na nogometaše, ali oni su slabi na nju”.

Mediji su navodili kako je ranije nastupala na privatnim zabavama za Darija Srnu, Bruna Petkovića, Domagoja Vidu…

Gvardiol je, gostujući u emisiji Roberta Knjaza, otkrio da je slobodan.

“Nisam u vezi, sam živim, i koliko god nekad treba mir, nekad osjetim i tu samoću, depresiju, nedostaje mi obitelj…”.

Progovorio je i o tome kakve žene voli.

“Boja kose nije važna, ali volim plave oči. I da bude niža od mene, da barem u nečemu budem glava obitelji!”.

Za tri najljepše žene na svijetu odabrao je Angelinu Jolie, Shakiru i Jennifer Lopez. Kako ni bivša Piqueova partnerica, a ni supruga Bena Afflecka nemaju plave oči, tim se detaljem Joškove obožavateljice definitivno ne trebaju zamarati…

“Čekaj, ti voliš malo starije?” – pitao ga je Robert Knjaz.

“Malo starije, da, da. Sav sam u tom điru” – nasmijano je odgovorio nogometaš.

Joškov tata Tihomir Gvardiol je iz Novigrada kraj Zadra, mama Sanja je Zagrepčanka. Gvardiol ima dvije starije sestre, Lorenu i Franku.

“Tata na Dolcu u ribarskom obrtu Ivčić prodaje ribu iz Novigrada. U Novigradu noću  idu u ribe, vozači odmah voze ulov do Zagreba i ujutro riba friška dolazi u ribarnicu. Tata se ustaje u četiri sata i ide na Dolac kako bi preuzeo i posložio ribu, da bude spremna za prodaju. Da nisam u nogometu, vjerojatno bih i ja išao tatinim stopama!

Ljeti, kad sam bio mlađi, a treninzi su bili znatno kraći nego danas, i dok sam trenirao u Zagrebu, znao bih produžiti do Trga 11-icom i popeti se na Dolac, do ribarnice, kako bi proveo malo vremena s tatom. Nikad mi nije smetao miris ribe…” – ispričao je Joško u razgovoru za Jutarnji prije tri godine.

Premda je u Zagrebu proveo cijeli svoj život, Joško je kod djeda i bake u Novigradu proveo sva svoja ljeta i praznike.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?