Strijelac odlučujućeg penala: Prišao sam mirno i, hvala Bogu, ušla je

– Imali smo kontrolu nad utakmicom. Izbornik je u poluvremenu rekao da stisnemo dalje, da napadamo. Uveli smo Budimira, pa sam ja ušao. Imali smo situacija, ali nismo zabili pa smo na kraju morali riješiti kroz jedanaesterce, rekao je Mario Pašalić koji je postigao pobjednički pogodak u raspucavanju s bijele točke, piše hrt.hr.

– Već kod drugog obranjenog penala, s obzirom na to da sam znao dam četvrti, nekako sam razmišljao sam da bi mene mogao dopasti taj odlučujući penal, da bih mogao riješiti utakmicu. Prišao sam mirno, odlučio sam već prije gdje ću šutirati i hvala Bogu ušla je.

Dejan Lovren je odigrao fenomenalnu utakmicu.

– Užasno teška utakmica. Nisu bez veze Japanci pobijedili Španjolsku i Njemačku. Svaka im čast. Znali smo da će biti teško. Opet smo gubili, ali to nam nije poremetilo samopouzdanje. Ponosan sam.

Odluka je ponovno donesena nakon 120 minuta i lutrije jedanaesteraca: – Moralo je očito biti tako. Kao što sam rekao, jaki smo i u produžecima. Svi momci koji su ušli danas ostavili su srce na terenu. Nadam se da ćemo skratiti ovaj put bez produžetaka, tko god da dođe. Trebamo uživati svi u ovom trenutku. Lijepo je pobijediti. Idemo dalje, imamo samopouzdanja. Moramo svakoga respektirati, kao što smo Japance tako ćemo i svakog idućeg protivnik. Bit će teško.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?