“U turnir smo ušli s dvije dvojbe, a sada smo ostali samo na jednoj”

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 16 igra protiv Brazila utakmicu četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Kataru, piše hrt.hr.

Dan uoči velikog dvoboja Zlatko Dalić Luka Modrić održali su posljednju konferenciju za novinare, a zatim su naši nogometaši odradili trening. Izbornik je na raspolaganju imao sve igrače, osim Mislava Oršića koji ima virozu.

S najnovijim informacijama iz Katara u Dnevnik HTV-a javio se Marko Šapit.

– Igra se za ulazak među četiri, igra se za ulazak u polufinale, ali i ostanak do kraja u turniru jer ako sutra pobijedite, onda vas očekuju još dva nastupa, rekao je Šapit te dodao da je bilo veliko zanimanje novinara na konferencijama za medije Brazila i Hrvatske. 

S povratkom Borne Sose na treninge očekuje se i njegov povratak u prvih 11 za utakmicu protiv Brazila, iako je Borna Barišić vrlo dobro odradio posao protiv Japana.

– U turnir smo ušli s dvije ili tri dvojbe oko sastava, čini se da smo sada ostali samo na jednoj. Pitanje je tog glavnog, odnosno središnjeg napadača. Livaja ima gol, Petković finu minutažu, Budimir koji može igrati pritisak… Spominjalo se i Oršića kao brzanca gore, ali vjerojatno otpada s ovom virozom za prvih 11, a možda i Nikola Vlašić kao neko drukčije rješenje. Ne sumnjamo da će izbornik pronaći pravu opciju, rekao je Šapit.

Emisija Qatara uoči utakmice počinje u četvrtak u 15 sati na Drugom programu HTV-a. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?