Dva dana uoči spektakla s Argentinom: Atmosfera se zagrijava

Hrvatska nogometna reprezentacija za dva dana igra svoje treće polufinale na svjetskim prvenstvima. Vatrene nakon rušenja Brazila čeka još jedna južnoamerička reprezentacija – Argentina. Iz Dohe se s najnovijim vijestima za HRT javila naša Martina Validžić, piše hrt.hr.

Najavljuje se navijačko ludilo, ali danas je ipak malo mirnije s obzirom da je Kataranima nedjelja početak novog radnog tjedna. 

U Kataru još ima navijača koji su od prvog dana ovdje, a u utorak nas očekuje na stadionu oko 3 tisuće naših navijača. Posebna smo atrakcija televizijskim ekipama iz cijelog svijeta, a ističu kako za Hrvatsku ništa nije teško: 

– Kada su izvučeni parovi, rezervirali smo ulaznice, smještaj, 21. studenoga smo došli ovamo. Bili smo na tri utakmice, vratili se doma, pa opet na Japan. Ulaznice smo kupili još u petom mjesecu preko FIFA-e. Tek smo krenuli, neće još biti kraj sada kad smo prošli Brazil. Od Njemačke, sva prvenstva, nije mi ništa teško, poručuje jedan navijač Vatrenih. 

Zanimljiva grupa navijača okupila se u Kataru, a upoznali su se na prošlom SP-u u Rusiji, dolaze sa Brača, iz Zadra, Gospića: 

– Šest nas je došlo, ali dvoje je moralo otići zbog obiteljskih obaveza, mi smo ostali ostali. Sprijateljili smo se u Rusiji kada smo išli gledati finale. Na aerodromu nas je sudbina spojila kada smo išli presjedati i od tada smo skupa na svim natjecanjima.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?