Argentinski igrači: Mi smo 26 ratnika, borimo se do kraja

Argentinski su reprezentativci nakon polufinalne pobjede protiv Hrvatske poručili kako idu po naslov svjetskih prvaka, piše hrt.hr.

– Ovo je nestvarno. Žestoko smo radili da dođemo do finala, mislim da smo to itekako zaslužili. Imamo vjeru i ne umaramo se to ponavljati. Osvojili smo naslov prvaka Južne Amerike, želimo i radimo da budemo prvaci svijeta. Doživjeli smo težak udarac na početku ovog turnira kada smo izgubili utakmicu od Saudijske Arabije. Nakon toga nam je svaka utakmica bila finale. Ova momčad je pokazala za što je sposobna, a navijači su naša velika snaga. Zajedno želimo otići do kraja, rekao je Rodrigo De Paul.

– Radili smo za ovo od prvog dana. Jaka smo momčad. Još postoji mali korak do cilja i nadamo se sretnom kraju. Mi smo 26 ratnika. Spremni smo uvijek boriti se do kraja, dodao je Nicolas Otamendi.

– Sretan sam zbog ulaska u finale i sretan sam zbog načina kako smo to ostvarili. Svi guramo u istom smjeru, tako je najbolje. Sve smo bliže svom snu, a ova nam pobjeda daje veliki mir prije najveće utakmice. Dajemo uvijek sve od sebe na terenu. Tako je bilo prije, tako će biti do kraja, smatra Nicolas Tagliafico.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?