Imaš viška 90 eura? Putovanje na Maltu na četiri dana

Za one koji vole putovati i otkrivati nove destinacije, ali ne žele puno potrošiti na putovanje jedna od dobrih opcija je zimski izlet na Maltu.

Za cijenu od 90 eura po osobi, odnosno samo 180 eura za par, možete sjesti na direktnu liniju iz Zagreba i sletjeti na Maltu te tamo provesti četiri lijepa dana, te se stoga ova opcija i reklamira kao idealna za parove.  

Riječ je o otoku veličine Brača koji ima puno toga za ponuditi, od tirkiznih plaža, arheoloških nalazišta, prirodnih znamenitosti, zanimljivih malih mjesta itd.

Ukoliko se brinete gdje ostavite auto, možete iskoristiti servis Park Buddy (klikni za više informacija) koji se nalazi u blizini Zračne luke Zagreb.

Akcija je za datume od 28. siječnja do do 31. siječnja 2023. godine, a aviokarte možete rezervirati na ovom LINKU

Smještaj možete rezervirati OVDJE

Putoholičari pišu kako je jedna od glavnih prednosti Malte je njezina veličina, mrvicu je manja nego otok Brač, te je kretanje lako i ne treba puno vremena za putovanje da biste istražili cijeli otok. 

Malta nudi moderan, relativno jeftin i pouzdan sustav javnog prijevoza s autobusom. Naravno u full sezoni zbog velikih gužvi treba puno više vremena da se prođe neka ruta. Autobusne linije mogu vas odvesti kamo god želite na Malti između 5:30 i 23 sata. Noćne linije rade petkom i subotom navečer te državnim praznicima. Autobusi su prilično učinkoviti, s povremenim zastojima, opslužuju glavna turistička područja i zanimljiva mjesta. Svoja putovanja autobusom možete planirati na web stranici javnog prijevoza Malte.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?