Lovrić nakon šokantnih scena u Gradskom vrtu: Znam da nije izgledalo lijepo

Nogometaši Osijeka i Slaven Belupa odigrali su jučer bez golova, ali susret u Gradskom vrtu obilježila je ozljeda napadača Osijeka Kristijana Lovrića, piše hrt.hr.

Nogometaš Osijeka nezgodno je pao u jednom duelu i nakon ukazivanja pomoći na terenu prebačen je kolima hitne pomoći u bolnicu. Trener Osijeka Rene Poms nakon utakmice nije znao detalje ozljede, ali sve je šokirao izjavom kako mu je Lovrić rekao kako ne osjeća noge, odmah se posumnjalo na najgore, ali na svu sreću iz osječke bolnice stigle su ubrzo dobre vijesti. 

Prve pretrage pokazale su da nema vidljivih oštećenja na kralježnici i zdjelici, potvrdio je to brzo glasnogovornik NK Osijeka Mario Mihić.

Dan nakon o svom stanju progovorio je i sam Lovrić, bolove još osjeća, ali se nada brzom povratku na nogometne travnjake. 

– Hvala svima na riječima i porukama podrške, znam da nije izgledalo lijepo, ali srećom sve je dobro prošlo. I dalje osjećam posljedice, noga me još uvijek boli i trne, ali vjerujem da će to uskoro proći i da ću se što prije vratiti treninzima. Žao mi je zbog rezultata, volio bih da sam mogao pomoći suigračima u završnici utakmice, da pokušamo dohvatiti pobjedu. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?