Krišto – Peleg: Intenzivirati suradnju BiH i Izraela, posebice u oblasti gospodarstva

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto razgovarala je u Sarajevu s nerezidentnom veleposlanicom Države Izrael za BiH Galit Peleg o unapređenju bilateralne suradnje dviju zemalja, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Iz Vijeća ministara BiH priopćeno je da ie Krišto naglasila potrebu intenziviranja bilateralne suradnje, posebice u oblasti gospodarstva.

Naglasila je da činjenica što je Izrael zemlja partner Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2023. godine predstavlja značajan iskorak u jačanju suradnje dviju zemalja. Dodala je da se taj događaj i pozitivni momentum u odnosima mora iskoristiti kako bi se povezali gospodarstvenici dviju zemalja te osnažila trgovinska razmjena i otvorio prostor za nove investicije i radna mjesta u BiH, navodi se u priopćenju.

-Veleposlanica Peleg je čestitala predsjedateljici Krišto na imenovanju i izrazila uvjerenje da će se bilateralna suradnja značajno unaprijediti u nastupajućem razdoblju, navodi se u priopćenju za javnost poslanom iz Vijeća ministara.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?