Jakirović: Hvala Bogu da je završio prijelazni rok

U 22. kolu SuperSport HNL-a na Stadionu u Kranjčevićevoj igraju Lokomotiva i Rijeka. Dvoboj se igra u subotu od 17 sati i 10 minuta, piše hrt.hr.

Susret je prije puta za Zagreb najavio trener Rijeke Sergej Jakirović. Uz njega je na konferenciji za novinare bio Lindon Selahi.

– Igramo s ekipom koja je u lijepom nizu, mi smo također u dobrom nizu. Očekujem otvorenu utakmicu je Lokomotiva je ekipa koja se voli nadigravati. Momčad koja daje i prima puno golova, identični smo na ljestvici što se tiče bodova i očekujem dobru predstavu. Lokomotiva je jednostavno takva momčad, a i ima puno mladih igrača koji se žele dokazati. Zdrav su klub, posebno glede davanja prilike mladim igračima. Momčad su koja puno golova daje, ali i prima, rekao je trener Rijeke Sergej Jakirović.

– Ovo će biti važna utakmica za nas. Lokomotiva je pobijedila dvije utakmice zaredom, ali i mi smo u dobroj formi. Oni su nam izravni suparnik. Dobro smo trenirali ovaj tjedan, dobro se osjećamo, atmosfera je odlična. Bit će teška utakmica, moramo biti fokusirani, dodao je Lindon Selahi.

Trener Rijeke osvrnuo se i na netom završeni zimski prijelazni rok. Posljednjih dana pisalo se u medijima o odlasku mladog napadača Matije Frigana u Dinamo, no na kraju do transfera nije došlo.

– Hvala Bogu da je završio prijelazni rok i da se još više možemo koncentrirati na posao koji je pred nama. Nije lako, pogotovo mladim igračima kad je za njih veliko zanimanje. Ali to je i svima nama na ponos i klubu. Netko prepoznaje da se ovdje radi kvalitetno i da postoji kvaliteta, za inozemstvo ili veći klub u Hrvatskoj. Zadovoljan sam kako smo odradili prijelazni rok, doveli smo sve što smo željeli, a to smo manje-više napravili u prvom tjednu. Bilo je puno upita, zanimanja i ponuda za naše igrače, ali klub je procijenio da to nije dovoljno. Nastavljamo ovako iduća tri mjeseca i nadam se da ćemo zadržati ovu formu, a da će mladi igrači još više rasti. I da će im vrijednost još više narasti do kraja sezone, zaključio je Jakirović.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?