Hoće li ovo biti Ćosićev nasljednik? U Širokom biraju Čovića za novog premijera ŽZH-a?

Gradski odbor HDZ-a BiH u Širokom Brijegu održat će sjednicu u petak u 18 sati.

Kako doznaje portal Bild.ba, na toj sjednici bi trebao biti izabran kandidat odbora ove stranke u Širokom Brijegu za predsjednika Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Kako doznaje Bild.ba, to će biti Predrag Čović, prvotna ideja jednog dijela stranačkog odbora u ovom gradu.

Svojevrsni gentlementski dogovor u Županiji Zapadnohercegovačkoj je takav da Gradski odbor HDZ-a BiH u Širokom Brijegu podrži određenog kandidata, potom isti bude potvrđen na Županijskom odboru te ga na kraju potvrdi Skupština Županije Zapadnohercegovačke.

Podsjetimo, Predrag Čović je bio kandidat dijela Gradskog odbora, a dio ovog odbora okupljen oko tajnika ove stranke u Širokom Brijegu Darija Knezovića je htio “progurati” Ivu Pavkovića, službenika gradskog poglavarstva u Širokom Brijegu.

Zdenko Ćosić nakon 13 godina napušta “vrući stolac” u Županiji Zapadnohercegovačkoj i više neće biti predsjednik vlade. Na sjednici Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH u četvrtak je izabran za dopredsjednika hrvatskog kluba čija će predsjednica biti Marina Pendeš koja je hrvatskoj javnosti u BiH ostala poznata kao ministrica obrane kada je rame uz rame prošetala s drugim bošnjačkim članom Predsjedništva BiH Željkom Komšićem, piše Bild.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?