Kakav gol Borne Sose! Skinuo paučinu iz samih rašlji

Hrvatski reprezentativac Borna Sosa raspametio je domaće navijače u 59. minuti sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca, piše gol.hr.

Ovim porazom Bayern ostaje na 43 boda, jedan više od Union Berlina (42), koji u nedjelju popodne dočekuje Schalke i koji u slučaju pobjede može povesti. Borussia Dortmund (40) može se vratiti u egal s Bayernom ako u nedjelju uspije pobijediti protiv berlinske Herthe.

Gol pogledajte ovdje: https://streamin.me/v/14faef82

Josip Stanišić je ostao na klupi Bayerna.

Poraz Bavaraca iskoristili su i Freiburg i Leipzig, koji su se pobjedama u gostima približili lideru na tri, odnosno četiri boda.

Nogometaši Freiburga slavili su u gostima kod Bochuma s 2:0, a strijelci su bili Mihael Gregoritch u 39. i Lukas Huler u 51. minuti. Freiburg je četvrta momčad lige sa 40 bodova, dok je Bochum na 16. poziciji sa 19 bodova.

Gvardiol bolji od Kovača

Pobjedu na gostujućem terenu upisao je i Leipzig koji je golovima Emila Forsberga u 14., Konrada Leimera u 85. i Dominika Soboszlaja u 92. minuti svladao Wolfsburg Nike Kovača s 3:0. Bartol Franjić je ostao na klupi domaćina, a Joško Gvardiol je odigrao cijelu utakmicu za goste. Leipzig je i dalje peti na tablici i ima 39 bodova, dok je Wolfsburg sedmi sa devet bodova manje.

Standings provided Sofascore

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?