Pogledajte tko je novi partner Jelene Perčin

Od subote, 25. ožujka, emitira se nova, 12. sezona showa “Zvijezde pjevaju”, prenosi Story.

Novi partner glumice Jelene Perčin u novoj sezoni bit će Bojan Jambrošić.

Uz voditelje Barbaru Kolar i Duška Ćurlića, u ovoj sezoni HRT-ove emisije natječe se osam parova, a među slavnim licima koja će pjevati, najviše pažnje privukla je glumica Jelena Perčin.

Jelena se, podsjetimo, početkom ove godine našla u centru medijske pažnje zbog razvoda od crnogorskog glumca, 33-godišnjeg Momčila Otaševića. Otkada je rastava njihovog braka postala javna, Jelenu se rijetko viđalo u javnosti. 

Ovaj korak sigurno je za Perčin pravo osvježenje, jer je poznato da je posljednjih godina zbog obiteljskog života svoju karijeru – stavila na čekanje. 

“Potrebno je puno žrtve i organizacijskih sposobnosti da bi se uskladilo troje djece i karijera. Najvažnije je znati svoje prioritete i da se ne može u svakom trenutku sve. Djeca rastu i neću im uvijek biti toliko potrebna, ali sad me zaista trebaju i želim biti tu za njih. Naravno, onda se moraš i nečega odreći, ali sam sigurna da ću se vratiti na set čim za to dođe vrijeme”, rekla je Jelena svojevremeno o odgoju svojih troje djece za medije.

Inače, glumački par potajno se vjenčao 2018. godine, a zajedno imaju sina Jakšu i kćer Mašu

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?