“Drugi put kad’ budemo dolazili neće dobro završiti. Schmidt nacist neće biti ovd’e, Es-selamu alejkum”

-Ovdje smo došli autobusima, organizirano, protiv ovoga lopova Schmidta, slobodno objavite ovo. To je jedan veliki nacist, rekao je jedan od sudionika prosvjeda koji je neki dan održan ispred zgrade OHR-a u Sarajevu, piše Hrvatski Medijski Servis.

Ovaj radikal također je kazao da „svi znamo da je hrvatski i srpski plan bio ‘Bosnu podijeliti, narod pobiti i protjerati.’“

-To im nije krenulo za rukom i sada isti plan rade politički – da podijele Bosnu. Mi ovdje nismo došli džabe, to objavite. Drugi put kad’ budemo dolazili neće dobro završiti ni za nas i za ovu policiju, a ova policija radi za pare. Ovo je moja Bosna, a nije samo moja nego naša – svačija, kazao je ovaj radikalni prosvjednik.

Visokom predstavniku Christianu Schmidtu, kojega je ponovno nazvao nacistom poručio je da ide kod Milorada Dodika  i Dragana Čovića.

-A ovaj Schmidt, Schmidt nacista, što ga mi plaćamo neće bit ovdje. Nek’ ide kod Dodika i nek’ ide kod Čovića tamo: ovo je Bosna a ne Njemačka. ‘Es-selamu alejkum, kazao je ovaj prosvjednik ispred zgrade OHR-a.

Inače, na stranicama Islamske zajednice u BiH, stoji da vjerski poklič ”Es-selamu alejkum” ili ”Selamun alejkum” znači – Mir i spas Božji vam želim!.

Zanimljivo, jedan gospodin za istu je televiziju priznao da je s područja Živinica, Kladnja i Banovića u Sarajevo organizirano došlo čak 15 autobusa.

Ovaj prosvjed formalno su organizirali udruga “Krug 99” te udruga “Restart BiH”, a na njemu su viđeni brojni visoki dužnosnici SDA i DF-a.

Podsjetimo, osim visokom predstavniku Christianu Schmidtu, skandalozne poruke na ovom prosvjedu upućene su i američkom veleposlaniku Michaelu Murphyju te liderima stranaka Osmorke koje formiraju vlast u BiH, koji su nazvani izdajnicima.

Inače, u SDA-DF krugovima, Schmidt se proglašava okupatorom zbog odluka koje je nametnuo. Na skupu je tražena uspostava građanske države i ukidanje “aparthejda”, kako organizatori kvalificiraju temeljne postavke Daytonskog sporazuma- jednakopravnost konstitutivnih naroda.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?