Bešiktaš službeno potvrdio dovođenje Rebića

Link na izvornu vijest

Turski nogometni prvoligaš Bešiktaš u ponedjeljak je potvrdio ono što je postalo poznato tijekom nedjelje, novi igrač u klubu je 29-godišnji hrvatski nogometaš Ante Rebić.

Transfer Rebića je vrijedan dva milijuna eura, s tim da je dogovor takav kako je fiksno pola milijuna eura, a ostatak će biti plaćen kroz bonuse. Rebić će iduće dvije godine biti član Bešiktaša koji je prošle sezone završio na trećem mjestu ljestvice turskog prvenstva.

Rebić je profesionalnu karijeru započeo u Splitu, ali vrlo brzo se otisnuo u Europu. Prvo je igrao za Fiorentinu pa kao posuđeni igrač u Leipzigu, Veroni i Eintrachtu. Potom je službeno postao igrač kluba iz Frankfurta gdje je doživio potpunu afirmaciju. Nakon toga je prvo igrao na posudbi u Milanu, a potom je postao službeno igrač talijanskog giganta od 2020. godine.

U ukupno 123 nastupa za Milan postigao je 29 pogodaka uz 17 asistencija.

Za hrvatsku reprezentaciju nije nastupao već dvije godine, a u 42 nastupa je dao tri pogotka.

Objava Bešiktaš službeno potvrdio dovođenje Rebića pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?