JAVIO SE SUPERMAN IZ ČEVLJANOVIĆA: MA, NISAM TO U ŽIVOTU VIDIO

Link na izvornu vijest

Riječ je o Đenanu Numanoviću, veselom i opuštenom momku koji je na koridu došao da uživa. Nije ni slutio da će se tamo proslaviti, ali tako je ispalo. Sve pozitivne, ali i one podrugljive komentare na svoj račun podnio je uz osmijeh, bez imalo želje da na njih odgovora i ulazi u diskusije i svađu.

Đenan kaže da se iznenadio kojom brzinom su njegove slike jučer doslovno preplavile internet.

  • Ma, nisam to u životu vidio. Sve je ovo pozitivni šok za mene, čudno je ali je lijep osjećaj. Došao sam tamo na sat vremena sa prijateljicom sasvim slučajno, zamolila me za jedan krug… Sve ostalo je historija-nasmijao se Numanović na početku razgovora za Vijesti.ba, te nastavio:
  • Ja sam otprije na tim ringišpilima, baš volim to. Odradili smo taj krug, a nakon sat vremena – mobitel mi ‘gori’. Dobijam stotinu poziva. Zovu me ljudi, pitaju me jesam li vidio slike na portalima, Facebooku, čitam li komentare… Jedan drug me zove i kaže mi: ‘Halo, Supermen’… Kažem mu, kakav Supermen? Onda uđem na Facebook i vidim da sam dobio novi nadimak. Dobar je nadimak, sviđa mi se.
  • Puno je bilo komentara, i ovakvih i onakvih. Uglavnom su pozitivni, ali ima i onih što osuđuju. Govore mi neki drugovi da tužim te ljude što pišu ružne stvari, ali zašto bih to radio? Meni je to simpatično, super uspomena. Ja sam, iskreno, ponosan na to.

Numanović je objasnio svoj položaj tijela na ringišpilu, koji je bio i najzanimljiviji ljudima koji su ga vidjeli na slikama, piše Vijesti.ba.

  • Ima jedno pravilo na ringišpilu, ne znam da li ljudi znaju za njega. Taj krug kada krene, stavi se jedan medo i ti se moraš pripremiti da odgurneš osobu ispred sebe da bi ona dohvatila medu. Medo je nagrada, nekada besplatna vožnju i slično… Naravno, meni nije bilo do nagrade, htio sam da se zabavim. Što se tiče majice, zavrnuo sam je da je zaštitim, nije bio nikakav fazon. Mi smo taj krug odradili ‘reda radi’, a eto, ispao je viralan.

Numanović već uveliko dobija pozive za nadolazeće koride.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?