FOTO: Susretom gospodarstvenika započelo obilježavanje Dana općine Grude 2023.

FOTO: Susretom gospodarstvenika započelo obilježavanje Dana općine Grude 2023.

Link na izvornu vijest

U četvrtak 9. studenog 2023. godine XI. susretom grudskih gospodarstvenika započeo je program obilježavanja Dana općine Grude.

Događaj je ovo koji već jedanaestu godinu zaredom okuplja najuspješnije gospodarstvenike s područja naše općine.

Na samom početku susreta nazočnima je poželio dobrodošlicu načelnik općine Grude Ljubo Grizelj. U svom obraćanju istaknuo je kako su prihodi svih registriranih grudskih poduzeća veći od milijardu konvertibilnih maraka. Čestitao je gospodarstvenicima na ostvarenim poslovnim prihodima i uspjesima.

Prisutne je pozdravila i čestitala na uspjehu grudskim gospodarstvenicima gradonačelnica Slunja Mirjana Puškarić. Naglasila je kako općina Grude i grad Slunj imaju potpisanu Povelju o prijateljstvu od 11. siječnja 1996. godine te je zahvalila svim Gruđanima jer su u najtežim vremenima pružili ruku prijateljstva Slunjanima.

Ispred Općine Grude Ante Bušić je prisutnima predstavio poslovanje grudskog gospodarstva za 2022. godinu.

Gospodarsku politiku Županije Zapadnohercegovačke sa sveobuhvatnim pregledom planiranih programa i aktivnosti predstavio je predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Predrag Čović.

Boris Miljavac predsjednik uprave Siemens Energy Hrvatska održao je tematsko izlaganje “Siemens Energy d.o.o. – Company Presentation” – Globalne energetske aktualnosti.

U glazbenom dijelu programa nastupio je Tamburaški sastav Glazbene škole Grude.

Post FOTO: Susretom gospodarstvenika započelo obilježavanje Dana općine Grude 2023. je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?