Vijeće ministara BiH - Dinamizirati proces ratifikacije ugovora o granici BiH s Hrvatskom

Vijeće ministara BiH – Dinamizirati proces ratifikacije ugovora o granici BiH s Hrvatskom

Link na izvornu vijest

Državno povjerenstvo za granicu Bosne i Hercegovine će u suradnji s Ministarstvom vanjskih poslova BiH obnoviti kontakt s partnerima iz Republike Hrvatske i nastaviti suradnju na dinamiziranju procesa ratifikacije Ugovora o granici između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske (RH).

Ministarstvo civilnih poslova BiH će u tom pravcu stvoriti sve tehničke preduvjete za rad Državnoga povjerenstva za granicu BiH.

U izvješću se navodi kako je Ugovor o granici između BiH i RH potpisan još 30. lipnja 1999. godine, skupa s pripadajućih 86 listova karte TK I: 25000.

Do danas nijedna ugovorna strana, ni Bosna i Hercegovina, a ni Republika Hrvatska, nisu ratificirale Ugovor o granici.

Predstavnici dvije države su ranije iskazali i različita stajališta u vezi s potpisanim Sporazumom o prioritetima u provedbi Ugovora o državnoj granici, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?