Kako besplatno isprobati korištenje WordPressa i krenuti u svijet izrade web stranica

Kako bi isprobali korištenje WordPressa mogli bi koristiti web stranicu poput https://tastewp.com, koja omogućuje testiranje tema i dodataka.

Posjetite stranicu: Prvo, idite na https://tastewp.com/.

Izbor tema i dodataka: Nakon što ste prijavljeni, vjerojatno ćete imati mogućnost odabira tema i dodataka koje želite testirati.


Postavljanje demo web stranice: Koristite opciju za postavljanje demo web stranice kako biste brzo i jednostavno dobili radnu verziju stranice s odabranim temama i dodacima.


Igrajte se s postavkama: Kad je vaša demo stranica spremna, istražujte različite postavke tema i dodataka. Možete prilagoditi izgled, fontove, boje i druge opcije.


Testiranje funkcionalnosti: Provjerite kako tema i dodaci funkcioniraju zajedno. Isprobajte različite funkcionalnosti i opcije koje nude.

Kloniranje stvarne stranice: Ako želite testirati promjene koje ne želite primijeniti na svojoj stvarnoj web stranici, koristite opciju za kloniranje svoje stvarne stranice na demo stranicu. To vam omogućuje izvođenje testova bez utjecaja na vašu glavnu web lokaciju.


Analiza rezultata: Pregledajte rezultate testiranja i odlučite jesu li odabrane teme i dodaci prikladni za vašu stvarnu web stranicu.


Migracija na stvarnu web stranicu: Ako ste zadovoljni s odabranim temama i dodacima, možete ih prenijeti na svoju stvarnu web stranicu.

Za online tečaj izrade Web stranica posjetite stranicu Web Tech

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?