<div>Rezervirajte svoje mjesto: Art & Wine u Čitluku</div>

Rezervirajte svoje mjesto: Art & Wine u Čitluku

Link na izvornu vijest

Kroz mjesec siječanj će se po prvi puta u Čitluku održati Art & Wine radionice. Radionice organizira i održava akademski slikar Vilim Parić.

Ukoliko ste pravi ljubitelj umjetnosti a i dobre kapljice vina ukazala vam je se idealna prilika. Pridružite se Art & Wine radionici po prvi puta u Čitluku! Ovo je savršena prilika da spojite svoju strast prema umjetnosti s uživanjem u vrhunskim vinima.

Provedite jedinstvenu i nezaboravnu večer uz slikanje i vino vinske kuće “Podrumi Andrija” . Okupite se sa svojim prijateljima ili kolegama u opuštajućem okruženju gdje ćete istražiti svoju kreativnost stvarajući umjetnička djela po uzoru na najveće svjetske klasike likovne umjetnosti.

Rezervirajte svoje mjesto u sljedećim terminima:

  • Četvrtak, 11. siječnja u 18:00 sati
  • Subota, 13. siječnja u 18:00 sati
  • Četvrtak, 25. siječnja u 18:00 sati
  • Subota, 27. siječnja u 18:00 sati

Sve informacije i rezervacije na broj ili mail: 063 575 624 – [email protected]

Cijena radionice iznosi 50 KM po osobi. Sav materijal kao i konzumacija vina su uračunati u cijenu.

Broj mjesta je ograničen. Predviđeno trajanje radionice je cca. 2 i pol sata.





 

The post Rezervirajte svoje mjesto: Art & Wine u Čitluku appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?