Hrvatska u odličnoj utakmici poražena od Francuske

Hrvatska u odličnoj utakmici poražena od Francuske

Link na izvornu vijest

Hrvatska rukometna reprezentacija upisala je prvi poraz na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, u prvom susretu skupine I, drugog kruga EP-a, Francuska je u Kölnu slavila 34-32 (18-18).

Hrvatska je ovu utakmicu morala odigrati bez svog vođe Domagoja Duvnjaka, a najbolji je strijelac bio Zvonimir Srna sa šest golova. Po četiri su dali Igor KaračićMateo MarašLuka Lovre Klarica i Marin Jelinić.

Odličan je bio vratar Dominik Kuzmanović s 13 obrana.

Kod Francuske je najbolji bio Dika Mem sa šest pogodaka, dok je pet dodao Nikola Karabatić.

Francuska je prva u skupini I s četiri boda. Tri ima Austrija, dva Mađarska, a jedan Hrvatska. Uz utakmicu manje Nijemci i Islanđani su na nula bodova.

U idućem susretu Hrvatska će u subotu, 20. siječnja, igrati protiv Mađarske od 18 sati. U subotu će još igrati Francuska – Island i Njemačka – Austrija. Polufinale će izboriti po dvije najbolje reprezentacije iz skupina drugog kruga prvenstva.

Objava Hrvatska u odličnoj utakmici poražena od Francuske pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?