Veleposlanica Izraela istaknula podršku Draganu Čoviću u realizaciji poboljšane energetske neovisnosti BiH

Veleposlanica Izraela istaknula podršku Draganu Čoviću u realizaciji poboljšane energetske neovisnosti BiH

Link na izvornu vijest

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović održao je danas u Domu HDZ-a BiH u Mostaru sastanak s veleposlanicom Države Izrael pri Bosni i Hercegovini Nj. E. Galit Peleg.

Dužnosnici su razgovarali o aktualnim političkim prilikama u Bosni i Hercegovini kao i energetskoj diverzifikaciji BiH. Razgovarano je i o ekonomskoj suradnji između dvije države te podršci Izraelu u obrani od terorističkih napada Hamasa.

Predsjednik Čović tom je prilikom istaknuo aktualnu političku situaciju u BiH, naglašavajući važnost stabilnog političkog dijaloga i značajnih iskoraka na europskom putu. Kazao je kako je, u svjetlu rastuće potrebe za energetskom diverzifikacijom, nužno osigurati potrebne pomake na realizaciji projekta Južne plinske interkonekcije koji je strateški projekt za energetsku neovisnost BiH i sve žitelje koji će biti izravni korisnici usluga navedenog plinovoda.

Veleposlanica Države Izrael istaknula je podršku predsjedniku Čoviću u realizaciji poboljšane energetske neovisnosti Bosne i Hercegovine, kao i očekivanje za nastavkom ekonomske suradnje i odličnog odnosa dva prijateljska naroda.

Osobito je istaknuo potporu hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini koji čvrsto stoji uz Izrael i podržava njegovo pravo u obrani od terorističkih napada. Predsjednik Čović izrazio je nadu za što skorijim okončanjem oružanog sukoba i osiguravanjem prijeko potrebnog mira.

Na osnovu pogledanih isječaka iz filma koji prikazuju stradanja koje su počinili teroristi Hamasa, predsjednik je izrazio svoje suosjećanje prema potrebi Izraela da zaštiti svoje građane od vladavine terorista Hamasa.

The post Veleposlanica Izraela istaknula podršku Draganu Čoviću u realizaciji poboljšane energetske neovisnosti BiH first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?