Posušje nakon 16 godina pobijedilo Široki Brijeg, borba za Europu dobiva još jednog sudionika

Posušje nakon 16 godina pobijedilo Široki Brijeg, borba za Europu dobiva još jednog sudionika

Link na izvornu vijest

Nogometaši Posušja nastavili su sa fantastičnim igrama ovog proljeća, a danas su u 23. kolu Wwin lige Bosne i Hercegovine savladali Široki Brijeg s minimalnih 1:0.

Tako je Posušje stiglo do četvrtog trijumfa u posljednih pet mečeva u domaćem prvenstvu i definitivno se uključuje u borbu za mjesta na tablici koja vode u Europu.

Interesantno je i da je to prva pobjeda Posušja nad Širokim Brijegom nakon 2007. godine.

Bolje je Posušje ušlo u utakmicu i prijetilo je već u 4. minuti preko Lučića, a onda je uslijedilo dugo zatišje.

Prekinula ga je bomba Kuprešaka iz slobodnjaka, iznenadio je golmana Posušja, ali stativa spašava domaćina.

Na drugoj strani je tada uslijedio kontranapad, nakon kojeg Leonardo Petrović pogađa za vodstvo Posušja od 1:0. Loše su reagirali igrači Širokog na primljeni gol pa je ubrzo Posušje moglo i do drugog, ali Gabrijel Boban je bio sebičan i upropastio jednu šansu.

U drugom poluvremenu gledali smo borbenu utakmicu, ali izostale su prave šanse pa tako i pogoci.

Do kraja je ostalo 1:0 za Posušje, koje se s tri boda odvojilo na tablici upravo od Širokog Brijega i priključilo se borbi za Europu sa Slogom, Veležom i Sarajevom.

Trenutno je tim s Mokrog Doca šestoplasiran sa 33 boda, a trećeplasirana Sloga ih ima pet više. Široki Brijeg je sedmi na tabeli sa 28 bodova.

Rezultat i strijelac:

Posušje – Široki Brijeg 1:0 (Petrović 23′)

The post Posušje nakon 16 godina pobijedilo Široki Brijeg, borba za Europu dobiva još jednog sudionika first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?