GOŠK zabranio navijačima Posušja dolazak na tribinu, Posušje: Svi u Gabelu!

GOŠK zabranio navijačima Posušja dolazak na tribinu, Posušje: Svi u Gabelu!

Link na izvornu vijest

U subotu će prvenstveni ogled u Gabeli igrati domaći GOŠK i Posušje, a par dana uoči utakmice malo je “zaiskrilo” između klubova.

Naime, iz GOŠK-a je u Posušje došao dopis kojim se zabranjuje ulazak navijačima s obilježjima Posušja na glavnu tribinu stadiona Perica Pero Pavlović. Svi koji dođu s rekvizitima i obilježjima gostujućog kluba morat će u predviđen prostor za navijače, odnosno “kavez” kako ga nazivaju u HŠK Posušje.

Iz Posušja su ovakav dopis proglasili neprihvatljivim i pozvali što veći broj navijača na stadion u subotu. Vidjet ćemo kako će to izgledati u subotu, a susret se igra u noćnom terminu, od 20 i 45.

Post GOŠK zabranio navijačima Posušja dolazak na tribinu, Posušje: Svi u Gabelu! je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?