Korisnicima centra za Socijalni rad Ljubuški danas paketi pomoći, korisnicima pučke kuhinje tradicionalni ručak za Uskrs uz obojene pisanice

Korisnicima centra za Socijalni rad Ljubuški danas paketi pomoći, korisnicima pučke kuhinje tradicionalni ručak za Uskrs uz obojene pisanice

Link na izvornu vijest

Centar za socijalni rad Ljubuški u suradnji sa Crvenim križem i Gradom Ljubuški danas dijeli pakete pomoći svojim korisnicima za blagdan Uskrsa.

Slični paketi dijele se svake godine još za Božić, Bajram i slične prigode. A za velike dane i Ramazan pripremljen je i specijalni meni za korisnike pučke kuhinje.

Također svi korisnici pučke kuhinje ovog Uskrsa imat će prigodni ručak uz tradicionalne pisanice.

Objava Korisnicima centra za Socijalni rad Ljubuški danas paketi pomoći, korisnicima pučke kuhinje tradicionalni ručak za Uskrs uz obojene pisanice pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?