Poznato koliko će koštati uživanje u panoramskom pogledu na Mostar

Poznato koliko će koštati uživanje u panoramskom pogledu na Mostar

Link na izvornu vijest

Mostar je dobio novu turističku atrakciju u obliku panoramskog kotača, a nalazi se na šetnici Nikole Šubića Zrinskog u središtu grada. Iako je postavljena tek nedavno, još uvijek zbog nepovoljnih vremenskih prilika turistička instalacija nije puštena u rad.

Mnoge je zanimalo koliko bi ih mogao koštati užitak panoramskog pogleda na sami grad s ovog panoramskog kotača kao i to isplati li se uopće dolaziti u Mostar zbog nečega ovakvog. Hercegovina.info u nastavku donosi cijene panoramskog kotača koji je u vlasništvu tvrtke ‘Panorama 22’ iz Cazina.

Ulaznica za panoramski kotač za djecu do 10 godina koji uključuje dva kruga košta 6 maraka.

Ulaznica za panoramski kotač za sve odrasle, odnosno one preko 10 godina i dva kruga vožnje košta 8 maraka.

Obiteljska ulaznica koja uključuje vožnju za dvoje odraslih i dvoje djece te dva kruga vožnje košta 25 maraka.

Proljetno radno vrijeme:

Ponedjeljak – četvrtak od 14 do 21 sat

Petkom od 14 do 22 sata

Subota od 11 do 22 sata te nedjeljom od 11 do 21 sat

Objava Poznato koliko će koštati uživanje u panoramskom pogledu na Mostar pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?